Jonghoud gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details


Wil jij jouw financiële expertise naar een hoger niveau tillen en een betekenisvolle rol spelen bij een dynamische organisatie? Ben jij gedreven, nauwkeurig en proactief?
Dan is deze functie als Assistent Controller jou op het lijf geschreven!

Assistent Controller

Wat ga je doen?

  • Voeren van de volledige financiële administratie van enkele van onze participaties;
  • Opstellen van financiële rapportages en kpi-rapportages (periodiek en ad-hoc). Denk hierbij aan rapportages/analyses waarmee zowel operationele, tactische als strategische beslissingen gemaakt kunnen worden. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor de participaties waar jij voor werkt;
  • Assisteren bij het opmaken van de budgetten en jaarrekeningen;
  • Opmaken van btw-aangiftes.

Daarnaast krijg je volop de ruimte (met onze ondersteuning) om zelf projecten op te pakken of extra werkzaamheden toe te voegen.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een Hbo-diploma bedrijfseconomie, finance & control of accountancy (harde eis);
  • HBO starter wordt uitgenodigd om te solliciteren
  • Stage- en / of werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring met Excel;
  • Gedreven, nauwkeurig, communicatief vaardig, samenwerkend en ondernemend.

Wij zijn wij?

Het familiebedrijf Jonghoud is in 1975 gestart als apotheek, maar inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming met een focus op participaties in de gezondheidzorg, vastgoed, farma en biotech industrie. Binnen het familiebedrijf zijn we continu op zoek naar innovatieve of complementaire mogelijkheden voor onze bedrijven en participaties. Op ons hoofdkantoor bestaat ons multidisciplinaire team uit eigenaar/directeur, directeur business support, bedrijfsjurist, finance manager, controllers, assistent controllers en adviseur HRM. Samen zorgen wij voor onze bedrijven/participaties en geven waar nodig ondersteuning voor de bedrijfsvoering. Door de verschillende specialismen kunnen wij de ondernemer zowel operationeel, tactisch als strategisch ondersteunen waardoor deze zich volledig kan richten op de day-to-day business.

Wat bieden wij?

We zitten in het centrum van Goes, in een mooi historisch pand, makkelijk te bereiken met fiets, auto of de trein. Je komt te werken in een leuk, jong team dat goed op elkaar is ingespeeld. We hebben lekkere koffie, goed ingerichte werkplekken, goed salaris, goed werk, reiskostenvergoeding, vakantiedagen, ontwikkelmogelijkheden op het werk en de mogelijkheid om een opleiding te volgen en de vrijheid en ruimte om je werk zelf in te richten. Daarnaast houden we van korte lijnen, snelle beslissingen en niet vergaderen om te vergaderen.

Nieuwsgierig geworden?

Stuur een berichtje met je CV naar esther@questrecruitment.nl .

Vragen?

Neem contact op met Esther Goud op 06 - 41 52 43 20 of stuur een whatsappje.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.