Jonghoud gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details

De op of via deze site verstrekte informatie van Jonghoud B.V. is slechts algemeen van aard.

Hoewel Jonghoud B.V. de grootst mogelijke zorgvuldigheid heeft betracht bij het maken en samenstellen van deze website, kan het desondanks voorkomen dat u een onjuistheid aantreft in de weergegeven informatie. U kunt uw eventuele opmerkingen bij ons kenbaar maken door ons een e-mail te sturen.

Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Jonghoud B.V. is niet aansprakelijk voor de informatie op sites die u benadert via deze site. Links worden aangeboden als service aan u en het betekent niet dat Jonghoud B.V. verantwoordelijk is voor de inhoud van deze sites. Informatie op deze site kan door Jonghoud B.V. worden gewijzigd zonder voorafgaande aankondiging of verplichting.

De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd en deze auteursrechten berusten bij Jonghoud B.V.. Alle rechten zijn voorbehouden. Informatie van de site (waaronder, maar niet uitsluitend, tekst, presentaties, illustraties, foto’s en geluid) mag, tenzij anders aangeven, niet worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming vooraf van Jonghoud B.V..